63 milliarder pr. år

Antal dyr dræbt på verdensplan af kød-, mælke- og æggeindustrierne, siden du åbnede denne side. Tallene er eksklusiv fisk og andre vanddyr, der dræbes i milliardvis årligt.
Baseret på statistik fra 2010 fra FNs Fødevare- og landbrugsorganisation (FAO) "United Nations' Global Livestock Production and Health Atlas"

Om os

Go Vegan er en dyrerettighedsforening med lokalafdelinger i København og i Odense (Go Vegan Fyn). Vi arbejder på at udbrede det veganske budskab og stoppe udnyttelse af dyr.


» Læs vores manifest her


Go Vegan København

Hvis du ønsker at være aktiv i Go Vegan København, så duk blot op til et møde, kom forbi til et af vores arrangementer og snak med os eller start med at tilmelde dig vores Facebook-gruppe hvor vi ind i mellem spørger om assistance til forskellige begivenheder.


Go Vegan Fyn

Go Vegan Fyn savner nye aktive, der vil starte op. Skriv til Go Vegan via vores kontaktformular hvis du vil være med til at få gang i afdelingen igen.

Afdelingen er også at finde på Facebook.


Go Vegan Århus

Hvis du har interesse i at være aktiv i Go Vegan Århus, kan du skrive til os via kontaktformularen, eller melde dig ind i Facebook-gruppen.

Støt vores arbejdeKalender

Arrangementer og møder skrives pt. hovedsageligt ud på vores Facebook-side.


Hvorfor antispeciesisme?

Brug 12 minutter på at se, hvordan kød, mælk og æg produceres.